- Velkommen til Tine Fotballskole 2017

Deltagere TINE FOTBALLSKOLE • Søgne

Vedrørende Tine Fotballskole 2017
Vi har gleden av å ønske deg velkommen til TINE Fotballskole - Søgne. Søgne Fotballklubb arrangerer fotballskole for 10. gang.

For Søgne Fotballklubb er det svært gledelig å oppleve at "Tine fotballskole-Søgne" er så populær, og vi jobber iherdig for å lage et arrangement som er trygt, inkluderende og spennende.

Vi har noen ildsjeler som har lagt ned mye arbeid allerede, så vi tror det skal bli noen fine og minnerike dager med fotball i sentrum. Vi ønsker deg hjertelig velkommen mandag 14. august.

Av praktiske ting nevnes følgende:
-   Første dagen må alle møte på skoleplassen ved Tangvall skole kl. 09.00 for registrering, der blir alle fordelt på de forskjellige gruppene. Gruppe fordelingen finner dere her på vår hjemmeside.
-   Deltakerne møter opp hver morgen litt før kl 09.00 på avtalte møtestasjoner. Og slutter ca kl. 14.00.
-   Alle bør ha spist en god frokost før de kommer. Alle deltakerne får utdelt gratis drikkeflaske som de kan ta med rundt på de forskjellige stasjonene i løpet av dagen.
-   Barna får servert lunch hver dag.
-   Fotballskolen organiseres i grupper av 8-20 deltakere, i hovedsak sammensatt ut fra lik alder. Skulle noen av spesielle grunner ønske å bytte gruppe, vennligst kontakt Reidar Ruden- Mob. 91 77 81 30
-   Alle deltakerne får ved oppstart utdelt ryggsekk, kort armet drakt, fotball og drikkeflaske. Alt annet medbrakt av klær og utstyr bør være tydelig merket med navn og tlf-nr.
-   TLF. nr til foreldre bør oppgis ved oppmøte første dagen. Ved ustabilt og kaldt vær - ta med godt med tøy.
-   Er det ellers ting vi som ledere bør være oppmerksomme på – kontakt Reidar Ruden eller Jarle Olafsen.
-  FFO deltagere som deltar på fotballskolen vil ha vanlig FFO tilbud fra kl. 1400 - 1630(mandag og onsdag)
NB. På alle våre grupper vil det være voksne instruktører.

Hilsen Søgne FK
Reidar Ruden – 91 77 81 30