Viktig foreldremøte for alle i Søgne

Poster 20170309-01.jpg

I tillegg til alle foreldre er alle elever f.o.m. 5. trinn invitert da foredragsholderen Nichlas Halvorsen har mye å fortelle barn og ungdom om mobbing og konsekvensene av dette.

Søgne Fotballklubb vil oppfordre til å avlyse sine treninger torsdag 9/3 for å gjøre det enklere for trenere og elever f.o.m. 5. trinn å delta på arrangementet.

- - -

Nichlas Halvorsen opplevde selv grov mobbing. Han har bl.a. vært på TV, og han holder foredrag om hvor ødeleggende mobbing kan være og hvordan man kan forebygge og forhindre mobbing.

Inger Lise Andersen er utdannet sosionom og jobber for Barnefokus Sør. Hun har traumer som spesialfelt og har i flere år holdt foredrag om traumer og overgrep. 

 

For første gang ønsker vi også elever fra og med 5. trinn velkomne til foreldreforedraget sammen med foresatte. Vi begynner med å høre på foredraget til Nichlas sammen, og når han er klar så går alle elevene med Nichlas til et annet lokale der de kan fortsette med spørsmål mens vi voksne fortsetter med å høre på foredraget til Inger Lise.

Foredraget arrangeres av FAU Nygård i samarbeid med Nygård skole. For ytterligere informasjon, se Facebook: «Foreldre i Søgne» og «Nygård skole – Forledrenettverk», eller send en e-post til faunygaard@outlook.com. 

Vi håper alle vil møte opp i Nygårdshallen og få viktig påfyll fra mennesker med et utrolig viktig budskap!

Vand Dialog