Tur på cup med Akademiet

akademiet1.jpg

Helgen 28.-30. oktober var totalt 16 stk G10- og G12-spillere fra klubbens Akademi på cup i Langesund. Avreise var fredag ettermiddag, og hjemkomst søndag kveld.

Søgne Fotballklubb stilte med ett lag i hver klasse, og begge lagene fikk fem kamper hver- fordelt på lørdag og søndag. Samspillet satt bedre og bedre- for hver kamp, og løpsviljen var stor- og alle gav alt for medspillerne sine. Vi overnattet på Langesund Ungdomsskole, hvor vi hadde tilgang til både gymsal og ballbinge- hvilket hotell kan tilby det?

Et besøk i Langesund Resort Badeland var også populært. Vi fikk mange gode opplevelser og erfaringer,- og guttene var flotte representanter for Akademiet og Søgne Fotballklubb, både på- og utenfor banen.

Sportslig hilsen Geir Berget