Støtt oss med DIN grasrotandel

image.jpg

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Slik gjør du det:

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte den klubben eller foreningen du mener fortjener det mest!

For å knytte deg til Grasrotandelen, må du ha Norsk Tipping Spillerkort. Du kan knytte deg til hos kommisjonæren, via internett, SMS eller Norsk Tipping Mobilspill.

Vi ber dere registrere oss som mottaker av din andel. VELDIG fint om du også oppfordrer andre til å gjøre det samme. For oss er dette en viktig inntekt som gjør det mulig å videreføre aktivitetene vi gjør i klubben.

Dette har ingen ting å si for din eventuelle premieutbetaling. Pengene til oss kommer fra spill-innsatsen din som du uansett må betale til Norsk Tipping.

Slik kan du støtte Søgne Fotballklubb:

1. Hos kommisjonæren (der du spiller) oppgir du Søgne FK sitt organisasjonsnummer 971335327
  2. Via Mobilspill hos Norsk Tipping
  3. Via www.grasrotandelen.no der du søker frem Søgne FK (klikk på denne linken)
  4. Via SMS. Dersom du har mobilnummeret ditt registrert hos Norsk Tipping så sender du:
    GRASROTANDELEN 971335327 til 2020 (tjenesten er gratis)

Nedenfor ser du statistikken over Norsk Tippings spillere som støtter Søgne Fotballklubb