Registrering i Min Idrett

minidrett.jpg

De må også melde seg inn i Søgne fotballklubb, som også gjøres på www.minidrett.no

Dette gjelder både for trenere/lagledere og spillere.

Foreldre som også ønsker å melde seg inn i Søgne Fotballklubb, kan selvsagt også melde seg inn.

Det blir også Norges idrettsforbund som vil fakturere medlemskontingent og treningsavgift fra 2017.
Søgne FK vil derfor ikke ha muligheten til å dekke denne for trenere/lagledere lenger.
Styret har derfor også justert ned kontingenten til minimumssatsen som er kr. 100,-.
For spillerne vil det også tilkomme en differensiert treningsavgift.

NB. Viktig at alle registrerer seg i forhold til gyldig medlemskap, forsikring osv.
Spillere som slutter må i fremtiden også aktivt melde seg ut for å unngå fremtidige betalingskrav, purringer osv.

Enkel bruksanvisning til hvordan du registrerer deg som ny bruker:

Dersom du ikke har vært innlogget på Min idrett tidligere, må du først registrere en ny bruker (dette gjelder også selv om klubben på forhånd har registrert deg i våre systemer. Bruker må allikevel opprettes i innloggingsportalen som er laget i samarbeid med Buypass)

•   Gå til nettsiden https://minidrett.nif.no/

•   Klikk på linken Ny bruker øverst til høyre på siden (til venstre for grønn Logg inn knapp)

•   Skriv inn personinformasjon

•   Klikk på Fortsett (grønn knapp).

•   Skriv inn ønsket brukernavn (minst 6 tegn).

•   Skriv inn ønsket passord to ganger (minst 8 tegn).

•   Klikk på Fortsett (grønn knapp).

•   Skriv inn engangspassord du nå har fått tilsendt på SMS.

Her vises dine og familiemedlemmers registrerte medlemskap.
Finn ny klubb
Du kan søke opp en klubb og melde deg inn i klubben og grenen du ønsker medlemskap i.
  •   Klikk på lenken Finn ny klubb.

•   Søk opp klubben(Søgne fotballklubb) du vil søke medlemskap i.

•   Marker klubben i søkeresultatet.

•   Hak av for klubben og aktuell gren du vil melde deg inn i. Og klikk på knappen Send søknad.