Kan vi lære noe av menn i korte bukser?

Erik Thorstvedt.JPG

Hold av torsdag 5.november! Da blir det stort felles foreldremøte for hele Søgne med Erik Thorstvedt klokken 18.00 i Tinntjønnhallen. Han spør: Kan vi lære noe av menn i korte bukser?

Erik Thorstvedt regnes av mange som Norges beste fotballkeeper gjennom tidene. Han har spilt profesjonelt i Sverige, Tyskland og England, og har tilsammen 97 A-landslagskamper for Norge. Han har etter endt fotballkarriere vært keepertrener på landslaget, sportsdirektør, forfatter, ekspertkommentator, programleder og gründer.

Han er en profesjonell foredragsholder som får svært gode skussmål fra alle kanter. Han er en av managementets mest etterspurte foredragsholdere, antakeligvis fordi han har klart å kombinere stor prestasjonsevne i idrett med et godt hode og evne til velformulert å lære bort det han kan.

"Kan vi lære noe av menn i korte bukser?", handler blant annet om hvordan den enkelte kan bidra inn i fellesskapet, hvordan den enkelte gjør "laget" bedre, hvordan vi alle må "være på tærne" for flokkens beste.

Han ser at Søgne kommune er akkurat stor/liten nok til at vi kan tenke et "VI" om alle vi som bor her. Ikke for liten, ikke for stor.

Han er fullt oppdatert på det som har skjedd i Søgne nå i høst, og er opptatt av at det han sier, skal være noe godt og byggende og konstruktivt inn i denne svært spesielle situasjonen. Uten at han kommer til å gå inn på denne saken konkret.

Alle grunnskoleforeldre, foresatte i idrettsklubbene og alle andre interesserte er invitert til dette foredraget, som arrangeres av Kommunalt Foreldreutvalg. Thorstvedt skal snakke om hvordan vi kan bygge «flokken»: «Kan vi egentlig lære noe av menn i korte bukser?» Alle som kommer er med i trekningen om en signert Tottenham-skjorte.

Parker gjerne i skolegården, ved Lunde skole, eller ta sykkelen!