G2005 på Kapercup i Farsund

Gutter -05 fra Langenes reiste ettermiddagen, fredag 2. juni, til Kapercup i Farsund. De var totalt 10 gutter og to trenere. Tre av guttene ble hentet inn fra Nygård/Lunde laget, som heldigvis kunne hjelpe laget, da vi var litt få fra Langenes. Overnattingen fant sted på Lista flystasjon. 

Kampene ble spilt på Alcoa Miljøpark og pga. litt for få påmeldte lag i 05 årskullet, ble våre gutter med i 03/04-kullet og fikk med seg muligheten for et sluttspill.

Lørdag spilte de to kamper. Det ble en seier og et tap. Søndag var det kampen som avgjorde om vi skulle spille videre i A-sluttspill eller B-sluttspillet. Det endte med tap. Dermed ble det B-sluttspill på guttene. Her tapte de første kamp, men vant den andre (bronsefinalen J). 

Oppsummert så ble det litt for store utfordringer å spille mot 13 og 14 åringer, men det var gøy å få spille sluttspill og det var positivt å integrere Langenes og Nygård/Lunde guttene på et lag. I tillegg koste guttene seg sosialt med både bading i Listahallen og scooting på sparkesykkel i Flipside. 

- - -

Lagbildet øverst fra venstre: Trener Frode Bergman, Joakim Kerlefsen, Olav Leek, Aslak Stea, Andreas Husmo, trener Ronny Reigstad.

Nederst fra venstre: Fredrik Bergman, Vetle Fredriksen, Marko Jovic, Victor Paulsen, Jonathan R. Aasbø og Heming Reigstad.

Vand Dialog