G14 er Kretsmester!!!

IMG_6568.JPG.jpeg

Søgne sitt lovende G14-lag måtte slå Våg i siste seriekamp på Karuss for å bli kretsmester. Det klarte de og imponerte med å forsvare tittelen fra i fjor.

Herman Gravdal sendte Søgne i ledelsen med et skudd fra 25 meter med utsiden av venstrefoten, klistret i krysset, etter 15 minutters spill. Søgne var det førende laget, spilte ballen langs bakken og produserte flere gode muligheter til å øke ledelsen. Men tre minutter før pause kom Våg på en sjelden visitt og utlignet til 1-1, som også var stillingen til pause.

Det var ikke spilt mer enn fem minutter av andre omgang før Våg gikk opp i 2-1-ledelse. Da trodde nok både Våg-spillerne og de mange fremmøtte på tribunene at Våg skulle klare å sikre seg kretsmesterskapet. Men heltente Søgne-gutter gav aldri opp. Og det var langskuddenes kveld for Søgne. Først utlignet Bendik Mersland med venstrefoten fra 20 meter. Noen minutter senere hamret Lars Fanebust inn et langskudd i vinkelen fra kanten av 16-meteren.

Dermed hadde Søgne-laget snudd kampen, og ville bli seriemester med 3-2-seier. Etter noen hektiske sluttminutter rodde Søgne seieren i land. Og dermed ble det noen fantastiske jubelscener sammen med mange supportere som hadde tatt turen til Vågsbygd for å heie laget fram.

Etter at Søgnes G13- og G16-lag knepent tapte kampene om kretsmesterskapet, men likevel tok sterke andreplasser, var det en sterk prestasjon at G14-laget klarte å slå Våg på bortebane i siste serierunde. Dermed har dette laget blitt kretsmestere i både G13- og G14-klassen.

Søgne G14 har dermed to titler så langt i år. Først vant de sin egen eliteturnering i april. Og nå altså kretsmesterskapet. Til helgen reiser kretsmesterne til Odd elitecup i Skien, der målet er å hente hjem en ny pokal.

Disse spillerne ble kretsmestere
Bak fra venstre: Lars Fanebust, Christian Keim, Sturla Tånevik Enersen, Dirirsa Gamachis, Simon Severinsen, Martin Velle, Kristian Matic, Henrik Fredriksen, Mathias Lavik, Erlend Udjus.
Foran fra venstre: Elias Kjøstvedt, Sebastian Salvesen, Bendik Mersland, David Brastad, guttas maskot David Velle, Herman Gravdal, Marius Bakke.

En spesiell takk til apparatet rundt laget med blant andre Alf Kjøstvedt, Nils Braastad, Svein Enersen, Stein Severinsen, Pål Gravdahl og Roy Mersland. Imponerende jobb som gjøres av alle sammen!