Barnefotballkurset er flyttet

21-fey67qza-6bdh93i4-p9a6yc4b-ag7ify--7ba_980px.jpg

TIRSDAG 10.NOVEMBER arrangerer vi Barnefotball kurs hos oss, det starter klokken 18.00.

Vi møtes direkte ute på Doorway banen, hvor det blir kjørt en praksis økt på ca. 1,5 time. Også går vi inn i etterkant og har litt teori. Dette er et intro kurs til barnefotballen, dere vil få litt tips til noen øvelser og en liten innførelse i NFF sine tanker rundt barne fotballen. Og forhåpentligvis så blir det noen fine diskusjoner, og også bevist gjøringer i egen klubb.

Det Søgne FK ønsker er at dere som har et eller annet verv i barne fotballen skal ha dette kurset, samt deler av NFF C-lisens(kommer tilbake til det). 

Er du ikke del av barne fotballen, men ungdoms fotballen men har lyst til og delta for og få noen nye innspill og tanker så er du selvfølgelig hjertelig velkommen til og delta (anbefales det også)


Når det gjelder NFF C-lisens del kurs 1, så har jeg satt av lørdag 14/11 og søndag 15/11. Del kurs 1, fungerer sånn at vi setter av en helg, Lørdag og søndag og kjører igjennom. Det vil vare hele dagen begge dagene fra ca. 09.30-16.00. Del kurs 1  går dypere inn i barne fotballen. Hvor dere også selv skal ut i praksis og kjøre en økt på 20 min. begge dagene. Dette er starten på C-lisens løpet, håper mange av dere melder dere på. Vet mange av dere tok Del kurs 1 i fjor, jeg håper og sette opp Del kurs 2 ganske så tidlig utpå nyåret.


 

Trenger påmelding ifra dere om hvem som kommer innen søndag 1/11, jeg må ha minimum 10 deltagere på hvert kurs for at vi skal gjennomføre dette. Søgne FK dekker kurs utgifter. 

NB! Påmeldings fristen gjelder for begge kursene. Ta kontakt hvis dere har noen spørsmål.

 

Vand Dialog